Waarom maak je gebruik van SVG afbeeldingen

Waarom maak je gebruik van SVG afbeeldingen - Web Rabbitz 🥕

Brent Verkerk 20 Jul, 2022

SVG (Scalable Vector Graphics) is een grafische indeling voor vectorafbeeldingen die schaalbaar zijn zonder verlies van kwaliteit. Dit betekent dat SVG-afbeeldingen, in tegenstelling tot rasterafbeeldingen zoals JPEG en PNG, kunnen worden vergroot of verkleind zonder wazig te worden of pixels te verliezen.

Er zijn verschillende redenen waarom SVG-afbeeldingen vaak worden gebruikt op websites:

  1. Schaalbaarheid: SVG-afbeeldingen kunnen zonder verlies van kwaliteit worden vergroot of verkleind, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op responsieve websites die moeten werken op verschillende apparaten met verschillende schermformaten.

  2. Bestandsgrootte: SVG-bestanden zijn vaak kleiner dan rasterafbeeldingen, waardoor ze sneller kunnen worden geladen op webpagina's. Dit is vooral belangrijk voor mobiele apparaten met beperkte bandbreedte en gegevenslimieten.

  3. Animatie: SVG-afbeeldingen kunnen ook worden geanimeerd met CSS of JavaScript, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van interactieve elementen op webpagina's.

  4. Toegankelijkheid: SVG-afbeeldingen zijn ook toegankelijk voor screenreaders en andere hulpmiddelen voor mensen met visuele beperkingen, waardoor ze een nuttige optie zijn voor het verbeteren van de toegankelijkheid van websites.

Kortom, SVG-afbeeldingen worden vaak gebruikt op websites vanwege hun schaalbaarheid, bestandsgrootte, animatiemogelijkheden en toegankelijkheid.

De Weg naar een Succesvolle Website: Het Ontwikkelingsproces Uitgelegd Web Rabbitz 🥕

De Weg naar een Succesvolle Website: Het Ontwikkelingsproces Uitgelegd

Brent Verkerk 15 September, 2023

Een website is vaak het digitale visitekaartje van een bedrijf. Het is de plek waar potentiƫle klanten informatie vinden, producten kopen en contact opnemen. Maar hoe komt een website tot stand? Welk proces gaat er vooraf aan de lancering van een succesvolle site? In dit artikel nemen we je mee op reis door het website-ontwikkelingsproces.

Liquid Content: Personaliseer je Website met Dynamische Inhoud Web Rabbitz 🥕

Liquid Content: Personaliseer je Website met Dynamische Inhoud

Brent Verkerk 8 September, 2023

In de snel veranderende wereld van het internet is statische inhoud niet langer voldoende om de aandacht van je doelgroep vast te houden. Wat als je je website kon transformeren tot een levendig platform met gepersonaliseerde informatie dat zich aanpast aan de behoeften en interesses van je gebruikers? Dat is waar liquid content om de hoek komt kijken.

De belangrijkste onderdelen waar je aandacht aan moet besteden bij het maken van een website Web Rabbitz 🥕

De belangrijkste onderdelen waar je aandacht aan moet besteden bij het maken van een website

Brent Verkerk 7 July, 2023

Een succesvolle zakelijke website is het resultaat van een goed doordachte en doelgerichte aanpak. Bij Web Rabbitz begrijpen we het belang van de juiste elementen op een webpagina om een optimale gebruikerservaring te bieden en je doelen te bereiken. Hieronder vind je enkele cruciale onderdelen die we aanraden voor een effectieve website.

Economic Development Board Alphen Web Rabbitz 🥕
Groothandel voor Bouw & Industrie Web Rabbitz 🥕
Vereniging Sport en Gemeenten Web Rabbitz 🥕
DHL Web Rabbitz 🥕
Symantec Web Rabbitz 🥕
BMWT Web Rabbitz 🥕
Stichting Kinderen van Lamin Village Web Rabbitz 🥕
Zilveren Kruis Web Rabbitz 🥕

Copyright © 2020 Web Rabbitz Webdesign Waddinxveen. Algemene Voorwaarden