Webshop laten Maken

Online showroom maken

Webshop makenJe webshop zien wij als je online showroom. Iedereen kan dit zien en bekijken. Het percentage aan omzet wat uit webshops wordt gehaald, neemt per jaar toe. Daarom willen je graag helpen om dit zo optimaal mogelijk te benutten. We maken je ook bewust van de risico’s en de tijd welke hiermee gemoeid zijn. Jij vertelt ons het verhaal van jou en je onderneming, Web Rabbitz vertaalt dit naar de perfecte webshop.

Als ervaren webontwikkelingsbureau begrijpen we dat een succesvolle online winkel veel meer omvat dan alleen een aantrekkelijk ontwerp. Met onze expertise en toewijding helpen we u graag bij het realiseren van een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop die uw producten of diensten op de best mogelijke manier presenteert.

 

Direct starten met samenwerken

 

Ontwikkeling van je webshop

  • Meer dan de helft van webshopbezoekers, doet dit via een smartphone. Wij maken je webshop dus toegankelijk voor mobiele bezoekers.
  • We maken je vindbaar en zorgen dat je bezocht wordt.
  • Het design wordt uitdagend, fris en gefocust op wat jij wil. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat er conversies op plaatsvinden.
  • Snel en werkend. Wanneer er iets hapert, ben je de bezoeker kwijt. Wij zorgen voor een steady systeem en een vloeiend lopende shop.

 

Krachtige webshopfunctionaliteiten en Gebruiksvriendelijkheid

We begrijpen dat het succes van uw webshop afhangt van een combinatie van krachtige functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid. Daarom zorgen we ervoor dat uw webshop beschikt over essentiële functies zoals productcatalogi, winkelwagentjes, veilige betalingsopties, voorraadbeheer en meer. Bovendien bouwen we uw webshop op een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) zoals WordPress, waardoor u gemakkelijk producten kunt toevoegen, prijzen kunt bijwerken en bestellingen kunt beheren zonder technische kennis.

 

Na het ontwikkeltraject

Evalueren is net zo belangrijk als beginnen. Wat is het percentage aan conversies en hoe kunnen we dit nog beter maken? Werkt je nieuwsbrief? Of wil je op een andere manier proactief je doelgroep benaderen? Er zijn veel onderwerpen die besproken, geschrapt of toegevoegd kunnen worden. We gaan analyseren en komen met een persoonlijk advies.

Afspraak inplannen

Wij zijn ook actief in de volgende plaatsen:

Groothandel voor Bouw & Industrie Web Rabbitz 🥕
DHL Web Rabbitz 🥕
Symantec Web Rabbitz 🥕
Stichting Kinderen van Lamin Village Web Rabbitz 🥕
Vereniging Sport en Gemeenten Web Rabbitz 🥕
Zilveren Kruis Web Rabbitz 🥕
BMWT Web Rabbitz 🥕
Economic Development Board Alphen Web Rabbitz 🥕

Copyright © 2020 Web Rabbitz Webdesign Waddinxveen. Algemene Voorwaarden Belangrijke pagina's