Bezoekers zien, is de aanpassing begrijpen

Bezoekers zien, is de aanpassing begrijpen - Web Rabbitz 🥕

Brent Verkerk 6 Mar, 2019

Aannemen dat je website goed is en dat een ontwerp perfect is na lancering klopt niet altijd. Soms moet je eerst zien dat het niet goed werkt voordat je het echt wilt aanpassen.

Aannemen dat je website goed is en dat een ontwerp perfect is na lancering klopt niet altijd. Soms moet je eerst zien dat het niet goed werkt voordat je het echt wilt aanpassen.

Wij maken vaak gebruik van gebruikersstatistieken waar wij goed kunnen zien welke pagina’s er goed worden bezocht alleen voor veel mensen is het vaak nog te technisch. Hoe weet ik nou welke gebruiker welke pagina’s heeft bezocht? Waarom heeft hij niet op de aankoopknop geklikt? Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Om goed te kunnen begrijpen wat bezoekers op je site doen, waar ze op klikken en waar ze hun bezoek beëindigen moeten wij in de huid van de gebruiker kruipen. Dit doen wij met Hotjar. Met Hotjar zie je wat de bezoeker ziet en kan je de activiteit van de muis volgen waardoor je knoppen beter kan positioneren en menu’s beter kan indelen.


Wil jij weten wat jouw bezoekers doen?

Neem contact op en wij helpen je met hotjar.

Ontdek onze Handige Overzichtspagina Web Rabbitz 🥕

Ontdek onze Handige Overzichtspagina

Brent Verkerk 15 April, 2024

Wist je dat we een speciale pagina hebben die boordevol handige links staat? Onze overzichtspagina is dé plek waar je snel toegang hebt tot al onze interne pagina's, handleidingen en blogs.

Het Belang van een Overzichtelijke Navigatiestructuur voor je Website Web Rabbitz 🥕

Het Belang van een Overzichtelijke Navigatiestructuur voor je Website

10 April, 2024

Tegenwoordig draait alles om gebruiksvriendelijkheid en een positieve gebruikerservaring. Een van de belangrijkste elementen die hieraan bijdraagt, is een goede navigatiestructuur voor je website. Bij Web Rabbitz weten we dat een overzichtelijk menu essentieel is om bezoekers moeiteloos door je site te laten navigeren.

Optimaliseer Je Website met Robots.txt en Sitemap: Een Gids Web Rabbitz 🥕

Optimaliseer Je Website met Robots.txt en Sitemap: Een Gids

16 February, 2024

Wil je jouw website naar nieuwe hoogten tillen? Ontdek de kracht van robots.txt en sitemaps en hoe deze twee instrumenten kunnen samenwerken om je online aanwezigheid te optimaliseren. Bij Webrabbitz begeleiden we je stap voor stap door dit proces, waardoor je de controle krijgt over de indexering van je pagina's en de veiligheid van je gevoelige informatie waarborgt.

Stichting Kinderen van Lamin Village Web Rabbitz 🥕
Groothandel voor Bouw & Industrie Web Rabbitz 🥕
Economic Development Board Alphen Web Rabbitz 🥕
Zilveren Kruis Web Rabbitz 🥕
Symantec Web Rabbitz 🥕
DHL Web Rabbitz 🥕
Vereniging Sport en Gemeenten Web Rabbitz 🥕
BMWT Web Rabbitz 🥕

Copyright © 2020 Web Rabbitz Webdesign Waddinxveen. Algemene Voorwaarden Belangrijke pagina's