Content is Koning

Content is Koning - Web Rabbitz 🥕

15 Aug, 2019

Niet alleen de klant maar ook de content is koning! Het ontwerp van de website is belangrijk maar uiteindelijk wordt de website gelezen door de gebruikers. Het is de tekst op de website die vindbaar is op het internet en niet het ontwerp. Daarom geloven wij in het principe "Content is Koning".

Content moet goed georganiseerd zijn, logisch, kort en bondig. Mensen scannen een website. Is deze site interessant voor mij? Dit gebeurt op basis van een eerste blik op de website. Daarom is het maken van goede en opvallende titelteksten erg belangrijk. Websites met alleen grote hoeveelheden tekst zorgen voor afhakende bezoekers en zorgen hiermee voor het verlies van mogelijke prospects en klanten. Het oog moet geprikkeld worden door de website en de titels moeten uitnodigen om verder te willen lezen.

Een hoop mensen denken dat als je een bepaald woord maar vaak genoeg op je website herhaalt dat de vindbaarheid van je website hoger is. Het tegendeel is waar, het gaat niet alleen om één specifiek woord maar ook om de synoniemen van dat woord. Dus meer tekst (in verschillende variaties) over een bepaald onderwerp is goed voor de vindbaarheid van de website. De content bepaalt dus hoe goed de vindbaarheid van de website is en is hiermee koning.

Goede content zal ervoor zorgen dat de website veel bezocht wordt. Wil je in een later stadium zelf teksten aanpassen in ons gebruiksvriendelijke CMS dan kan dat. Content heeft naast dat het echt betekenis heeft voor de lezer ook nog een tweede waarde: de vindbaarheid. Via Google wordt ook de vindbaarheid van een website bepaald met de content. Om goed vindbaar te zijn op het internet is het belangrijk dat de teksten voldoen aan een aantal eisen:

  • Content op de website is uniek (zoveel mogelijk)
  • Consistent gebruik van bepaalde steekwoorden

Het laatste punt heb je zelf in de hand maar hoe kom je erachter hoe uniek je teksten zijn? Er is een 'tool' die controleert hoe uniek de content is die je hebt. Je kan hier ook zien of anderen jouw teksten gebruiken:

  • http://copyscape.com/ (geef een URL op en hij controleert welke stukken tekst op andere websites ook worden gebruikt)
Ontdek onze Handige Overzichtspagina Web Rabbitz 🥕

Ontdek onze Handige Overzichtspagina

Brent Verkerk 15 April, 2024

Wist je dat we een speciale pagina hebben die boordevol handige links staat? Onze overzichtspagina is dé plek waar je snel toegang hebt tot al onze interne pagina's, handleidingen en blogs.

Het Belang van een Overzichtelijke Navigatiestructuur voor je Website Web Rabbitz 🥕

Het Belang van een Overzichtelijke Navigatiestructuur voor je Website

10 April, 2024

Tegenwoordig draait alles om gebruiksvriendelijkheid en een positieve gebruikerservaring. Een van de belangrijkste elementen die hieraan bijdraagt, is een goede navigatiestructuur voor je website. Bij Web Rabbitz weten we dat een overzichtelijk menu essentieel is om bezoekers moeiteloos door je site te laten navigeren.

Optimaliseer Je Website met Robots.txt en Sitemap: Een Gids Web Rabbitz 🥕

Optimaliseer Je Website met Robots.txt en Sitemap: Een Gids

16 February, 2024

Wil je jouw website naar nieuwe hoogten tillen? Ontdek de kracht van robots.txt en sitemaps en hoe deze twee instrumenten kunnen samenwerken om je online aanwezigheid te optimaliseren. Bij Webrabbitz begeleiden we je stap voor stap door dit proces, waardoor je de controle krijgt over de indexering van je pagina's en de veiligheid van je gevoelige informatie waarborgt.

DHL Web Rabbitz 🥕
Zilveren Kruis Web Rabbitz 🥕
BMWT Web Rabbitz 🥕
Groothandel voor Bouw & Industrie Web Rabbitz 🥕
Economic Development Board Alphen Web Rabbitz 🥕
Symantec Web Rabbitz 🥕
Stichting Kinderen van Lamin Village Web Rabbitz 🥕
Vereniging Sport en Gemeenten Web Rabbitz 🥕

Copyright © 2020 Web Rabbitz Webdesign Waddinxveen. Algemene Voorwaarden Belangrijke pagina's