Eerlijk Advies: Wat Heeft Uw Bedrijf Nodig?

Eerlijk Advies: Wat Heeft Uw Bedrijf Nodig? - Web Rabbitz 🥕

Brent Verkerk 28 Jun, 2024

Wij willen niet alleen goede websites en webshops te maken, maar ook zorgen dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben, zonder overbodige extra’s. Al jarenlang hebben we goede klantrelaties opgebouwd omdat we naast onze klanten staan als ondersteuners, in plaats van tegenover hen als verkopers. In dit blogartikel willen we uitleggen hoe we eerlijk advies geven bij het maken van een website of webshop voor uw bedrijf, en of u meer moet investeren in SEO of lokale marketing.

Begrijpen wat uw Bedrijf Nodig Heeft

Elke klant is uniek, met specifieke behoeften en doelen. Voordat we een advies geven of een project starten, nemen we de tijd om grondig te begrijpen wat uw bedrijf werkelijk nodig heeft. Dit doen we door:

  • Luisteren: We luisteren aandachtig naar uw wensen en doelen. Wat wilt u bereiken met uw website of webshop? Wie is uw doelgroep? Wat is uw budget?
  • Analyseren: We analyseren de huidige situatie van uw bedrijf. Heeft u al een website? Wat werkt wel en wat werkt niet? Wat zijn de grootste uitdagingen die u tegenkomt? Wie is uw doelgroep en wat wilt u bereiken?
  • Vragen Stellen: We stellen gerichte vragen om een volledig beeld te krijgen van uw verwachtingen en vereisten. Dit helpt ons om misverstanden te voorkomen en een duidelijk plan te maken.

Een website of webshop die bij u past

Bij het adviseren over de bouw van een website of webshop, kijken we naar de specifieke behoeften van uw bedrijf:

  • Maatwerk Oplossingen: In plaats van standaardpakketten, bieden we maatwerkoplossingen die precies aansluiten bij uw behoeften. Heeft u geen uitgebreide e-commerce oplossing nodig? Dan zullen we dat ook niet aanraden.
  • Transparantie in Prijzen: We zijn altijd duidelijk over de kosten. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. U weet precies waarvoor u betaalt en waarom.
  • Eerlijk Advies: Soms betekent dit dat we u adviseren om een goedkopere, eenvoudigere oplossing te kiezen. Bijvoorbeeld, een startende ondernemer heeft vaak genoeg aan een eenvoudige website met basisfunctionaliteiten. Pas als uw bedrijf groeit, kunnen we samen nadenken over uitbreidingen. En ook dan zijn we eerlijk of het een uitbreiding is die daadwerkelijk iets gaat opleveren of niet.

SEO of Lokale Marketing?

lokale marketing of seoEen veelgestelde vraag is of een bedrijf meer moet investeren in SEO (Search Engine Optimization) of in lokale marketing. Ons advies is altijd gebaseerd op uw specifieke situatie:

  • SEO: Als uw doelgroep zich over een breed geografisch gebied bevindt en uw producten of diensten online te koop zijn, dan kan een sterke focus op SEO zinvol zijn. SEO helpt uw website hoger te ranken in zoekmachines, wat leidt tot meer organisch verkeer en potentiële klanten.
  • Lokale Marketing: Als uw bedrijf sterk afhankelijk is van lokale klanten, bijvoorbeeld een restaurant, winkel of dienstverlener, dan kan lokale marketing effectiever zijn. Dit kan bestaan uit lokale advertenties, en het gebruik van sociale media om lokale klanten aan te trekken.

Geen Onnodige Extra’s

We zien te vaak dat klanten worden geconfronteerd met dure pakketten en functies die ze niet nodig hebben. Bij WebRabbitz doen we het anders:

  • Maatwerk en Gericht Advies: In plaats van standaardoplossingen, bieden we advies op maat. Heeft u meer baat bij een lokale campagne dan bij een uitgebreide SEO-strategie? Dan zullen we dat aanraden.
  • Transparantie in Strategie: We zijn altijd duidelijk over waarom we een bepaalde strategie aanbevelen. Dit helpt u om weloverwogen beslissingen te nemen die uw bedrijf ten goede komen.

Langdurige Samenwerkingen door Ondersteuning

Onze filosofie is dat een tevreden klant op de lange termijn veel waardevoller is dan snelle winst. Door eerlijk en transparant te zijn, bouwen we aan duurzame relaties. Dit doen we door:

  • Nazorg en Ondersteuning: Na de lancering van een website bieden we uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten. We willen dat onze klanten succesvol zijn en blijven.
  • Regelmatige Check-ins: We houden contact met onze klanten om te zorgen dat hun website blijft voldoen aan hun behoeften en doelen. Als er nieuwe wensen ontstaan, bespreken we die samen en kijken we naar de beste manier om die te realiseren.
  • Feedback Welkom: We moedigen klanten aan om feedback te geven. Dit helpt ons om onze diensten continu te verbeteren en nog beter aan te sluiten bij de behoeften van onze klanten.

Bij ons draait alles om eerlijkheid, transparantie en het belang van uw bedrijf. We willen dat u zich gehoord en begrepen voelt, en dat u precies krijgt wat u nodig heeft – niet meer en niet minder. Deze benadering zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor een sterke reputatie en langdurige samenwerkingen. We staan naast u als ondersteuners, niet tegenover u als verkopers.

Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend met ons praten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn er om u te helpen, zonder verplichtingen en met het eerlijke advies dat u verdient.

H1, H2, H3, Meta Omschrijvingen, Alt-Teksten en Andere SEO Optimalisaties Web Rabbitz 🥕

H1, H2, H3, Meta Omschrijvingen, Alt-Teksten en Andere SEO Optimalisaties

Brent Verkerk 2 September, 2024

Als je website net een huis is, dan zijn H1, H2, meta-omschrijvingen en alt-teksten de fundering waarop alles rust. Zonder een stevige basis in SEO-optimalisatie zakt je website weg in de massa van het internet, onzichtbaar voor zoekmachines en potentiële klanten. Bij WebRabbitz laten we je zien hoe je de juiste fundamenten legt voor een goed vindbare website.

Hoe Je Klanten Behoudt met de Perfecte Vakantiemelding op Je Website Web Rabbitz 🥕

Hoe Je Klanten Behoudt met de Perfecte Vakantiemelding op Je Website

Brent Verkerk 5 August, 2024

De zomer is in volle gang en de koffers staan al klaar voor een welverdiende vakantie. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf niet op de pauzeknop drukt terwijl jij met je voeten in het zand zit? Het geheim zit hem in een goed doordachte vakantiemelding op je website. Deze kleine maar krachtige tool kan een wereld van verschil maken in hoe klanten jouw bedrijf ervaren, zelfs als je even niet direct beschikbaar bent. Laten we duiken in de wereld van vakantiemeldingen en ontdekken hoe je jouw klanten betrokken en tevreden houdt, zelfs tijdens je afwezigheid.

Een Blog Opzetten: Waarom en Hoe Je Moet Beginnen Web Rabbitz 🥕

Een Blog Opzetten: Waarom en Hoe Je Moet Beginnen

Brent Verkerk 28 May, 2024

Heb je je ooit afgevraagd waarom zoveel bedrijven een blog hebben? Het is niet alleen een trend, maar een krachtige tool om je online aanwezigheid te versterken en je doelgroep te bereiken. Bij Web Rabbitz begrijpen we dat de stap naar het starten van een blog intimiderend kan lijken, maar maak je geen zorgen – we staan klaar om je te helpen!

Symantec Web Rabbitz 🥕
Vereniging Sport en Gemeenten Web Rabbitz 🥕
Groothandel voor Bouw & Industrie Web Rabbitz 🥕
Stichting Kinderen van Lamin Village Web Rabbitz 🥕
BMWT Web Rabbitz 🥕
Zilveren Kruis Web Rabbitz 🥕
DHL Web Rabbitz 🥕
Economic Development Board Alphen Web Rabbitz 🥕

Copyright © 2020 Web Rabbitz Webdesign Waddinxveen. Algemene Voorwaarden Professionele website maken Belangrijke pagina's