Structured data, wat is het en wat kan ik ermee?

Structured data, wat is het en wat kan ik ermee? - Web Rabbitz 🥕

Brent Verkerk 10 Jul, 2020

Ik heb al een website en hij is prima voor mijn bezoekers wat is hier mis mee? Helemaal niks, vooral zo houden alleen er is nog een doelgroep website bezoekers dat zijn de zoekmachines en andere web-crawlers die over je site gaan om deze te indexeren.

Door middel van Structured data zorg je ervoor dat onderdelen op je pagina beter kunnen worden geïdentificeerd.

Wat is structured data?

Structured data is het goed leesbaar maken van teksten voor zoekmachines door je teksten te markeren met een stukjes code. Je vertelt hiermee waar bepaalde teksten voor staan zoals telefoonnummer, adresgegevens, type bedrijf, product, review en nog vele andere typen. Door deze typen content te identificeren kan Google deze onderdelen weergeven als “Rich Snippets”

Wat zijn rich snippets?

Rich snippets maken de zoekresultaten interessanter door informatie bieden omdat de pagina is opgemaakt met structured data. In het zoekresultaat zijn dan bepaalde onderdelen van deze specifieke pagina direct uitgelicht. Wij krijgen voor onze klanten het meest te maken met:

  • lokale bedrijven
  • producten
  • reviews

Wil je meer weten over structured data of rich snippets? Neem contact met ons op.

Eerlijk Advies: Wat Heeft Uw Bedrijf Nodig? Web Rabbitz 🥕

Eerlijk Advies: Wat Heeft Uw Bedrijf Nodig?

Brent Verkerk 28 June, 2024

Wij willen niet alleen goede websites en webshops te maken, maar ook zorgen dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben, zonder overbodige extra’s. Al jarenlang hebben we goede klantrelaties opgebouwd omdat we naast onze klanten staan als ondersteuners, in plaats van tegenover hen als verkopers. In dit blogartikel willen we uitleggen hoe we eerlijk advies geven bij het maken van een website of webshop voor uw bedrijf, en of u meer moet investeren in SEO of lokale marketing.

Een Blog Opzetten: Waarom en Hoe Je Moet Beginnen Web Rabbitz 🥕

Een Blog Opzetten: Waarom en Hoe Je Moet Beginnen

Brent Verkerk 28 May, 2024

Heb je je ooit afgevraagd waarom zoveel bedrijven een blog hebben? Het is niet alleen een trend, maar een krachtige tool om je online aanwezigheid te versterken en je doelgroep te bereiken. Bij Web Rabbitz begrijpen we dat de stap naar het starten van een blog intimiderend kan lijken, maar maak je geen zorgen – we staan klaar om je te helpen!

Ontdek onze Handige Overzichtspagina Web Rabbitz 🥕

Ontdek onze Handige Overzichtspagina

Brent Verkerk 15 April, 2024

Wist je dat we een speciale pagina hebben die boordevol handige links staat? Onze overzichtspagina is dé plek waar je snel toegang hebt tot al onze interne pagina's, handleidingen en blogs.

Symantec Web Rabbitz 🥕
Zilveren Kruis Web Rabbitz 🥕
DHL Web Rabbitz 🥕
Stichting Kinderen van Lamin Village Web Rabbitz 🥕
Groothandel voor Bouw & Industrie Web Rabbitz 🥕
Vereniging Sport en Gemeenten Web Rabbitz 🥕
BMWT Web Rabbitz 🥕
Economic Development Board Alphen Web Rabbitz 🥕

Copyright © 2020 Web Rabbitz Webdesign Waddinxveen. Algemene Voorwaarden Belangrijke pagina's