5 Voorbeelden van technische SEO

5 Voorbeelden van technische SEO - Web Rabbitz 🥕

Brent Verkerk 8 Nov, 2022

Werken aan technische SEO is belangrijk omdat het helpt om de basis van uw website te verbeteren en ervoor te zorgen dat deze goed presteert in zoekmachines. Technische SEO richt zich op de technische aspecten van uw website, zoals de structuur, de laadsnelheid en de crawlbaarheid. Door deze aspecten te optimaliseren, kunt u ervoor zorgen dat zoekmachines uw website beter kunnen begrijpen en indexeren, wat kan resulteren in een hogere ranking in zoekresultaten.

Bovendien kan het verbeteren van de technische SEO ook de gebruikerservaring op uw website verbeteren. Dit kan leiden tot hogere betrokkenheid van de gebruiker, meer paginaweergaven en uiteindelijk tot een hogere conversie van bezoekers naar klanten.

Daarnaast kan werken aan technische SEO ook helpen om problemen op uw website op te sporen en op te lossen, zoals dubbele inhoud, 404-fouten en crawl-fouten. Dit kan resulteren in een betere prestatie van uw website, waardoor deze gemakkelijker te vinden en te gebruiken is voor gebruikers en zoekmachines.

Kortom, werken aan technische SEO is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat uw website goed presteert in zoekmachines, de gebruikerservaring verbetert en problemen oplost die de prestaties van uw website kunnen belemmeren.

Hieronder geven we je 5 voorbeelden waar je aan kan werken om je technische SEO te verbeteren.

  1. Site structuur: Een goed georganiseerdesitestructuur maakt het gemakkelijker voor zoekmachines om uw website te crawlen en de relevantie van uw pagina's te begrijpen. Zorg ervoor dat uw website een duidelijke hiërarchie heeft, met logische en gemakkelijk te volgen URL's.

  2. Laadsnelheid van de website: Een snelle laadsnelheid is belangrijk voor de gebruikerservaring en kan ook van invloed zijn op de ranking van uw website in zoekmachines. Zorg ervoor dat uw website zo geoptimaliseerd mogelijk is, zodat de pagina's snel laden.

  3. Gebruik van gestructureerde gegevens: Gestandaardiseerde gegevens (zoals Schema.org) kunnen zoekmachines helpen om de inhoud van uw website beter te begrijpen. Door gestructureerde gegevens te gebruiken, kunt u uw website voorzien van extra informatie zoals prijs, beoordelingen, openingstijden en nog veel meer.

  4. Mobiele vriendelijkheid: Mobiele apparaten worden steeds vaker gebruikt om websites te bekijken, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website goed werkt op mobiele apparaten. Dit omvat het hebben van een responsief ontwerp, snelle laadtijden en een mobielvriendelijke interface.

  5. Canonicalisatie van URL's: Canonicalisatie verwijst naar het proces waarbij dubbele inhoud op uw website wordt opgespoord en opgelost. Dit kan helpen om de zoekresultaten te verbeteren door ervoor te zorgen dat zoekmachines de juiste pagina's indexeren en weergeven.

Responsive voordelen video tag Web Rabbitz 🥕

Responsive voordelen video tag

Brent Verkerk 11 May, 2023

Het gebruik van video's op websites is de afgelopen jaren enorm toegenomen, en het is geen verrassing waarom. Video's zijn een geweldige manier om boeiende content te leveren en de aandacht van de bezoekers vast te houden. Maar om de meeste voordelen van video's te halen, moet je ervoor zorgen dat ze op alle apparaten goed worden weergegeven. Gelukkig maakt de responsive video tag het gemakkelijker om video's op elk schermformaat te bekijken.

10 tips voor een goede zakelijke website Web Rabbitz 🥕

10 tips voor een goede zakelijke website

Brent Verkerk 3 May, 2023

Consumenten leren zichzelf online beter kennen voordat ze een aankoop doen. Daarvoor is een goed werkende en professionele website essentieel. Maar eerst moeten consumenten uw website kunnen vinden tussen talloze websites. Wanneer iemand op internet zoekt naar een nieuwe schilderklus, kiest hij eerder iemand met een professionele en goed onderhouden website. Zelfs als je zo'n professional bent, is een goede website heel moeilijk zonder Hoe zorg je ervoor dat je website goed vindbaar is en er goed uitziet? Hier zijn 10 tips.

Hoe werkt het Picture tag? Web Rabbitz 🥕

Hoe werkt het Picture tag?

Brent Verkerk 27 April, 2023

Het picture-tag is een HTML-element dat wordt gebruikt om responsieve afbeeldingen te maken op websites. Het is een relatief nieuw element dat in HTML5 is geïntroduceerd en biedt webontwikkelaars een meer geavanceerde manier om afbeeldingen op verschillende schermformaten weer te geven. In dit artikel zullen we bespreken hoe het picture-tag werkt en enkele handige tips om het meeste uit jouw afbeeldingen te halen.

Economic Development Board Alphen Web Rabbitz 🥕
Stichting Kinderen van Lamin Village Web Rabbitz 🥕
Symantec Web Rabbitz 🥕
BMWT Web Rabbitz 🥕
Vereniging Sport en Gemeenten Web Rabbitz 🥕
Groothandel voor Bouw & Industrie Web Rabbitz 🥕
Zilveren Kruis Web Rabbitz 🥕
DHL Web Rabbitz 🥕

Copyright © 2020 Web Rabbitz Webdesign Waddinxveen. Algemene Voorwaarden