Website voor een laag vast maandbedrag

Website voor een laag, vast maandbedrag

Website voor een laag vast maandbedragSpeciaal voor startende ondernemers hebben wij een website startpakket. Een website waarbij wij rekening houden met de opstartkosten want de kosten voor een nieuwe website lopen snel op en dat is iets wat je als startende ondernemer wilt vermeiden. Daarom komen wij met een pakket waarbij je direct aan de slag kan met een professionele website voor een laag, vast maandbedrag.

Met onze website voor een laag vast maandbedrag krijgt u een op maat gemaakte website die de identiteit van uw merk weerspiegelt en indruk maakt op uw bezoekers. Ons ervaren team van webdesigners en ontwikkelaars werkt nauw met u samen om een website te creëren die voldoet aan uw specifieke behoeften en doelen. Of u nu een eenvoudige informatieve website nodig heeft of een geavanceerde e-commerceplatform wilt opzetten, wij hebben de expertise om het voor elkaar te krijgen.

Professionele website voor een laag vast maandbedrag

Met een vast maandbedrag, zonder opstartkosten heb je al een website v.a. € 79,- per maand. Dit is inclusief domeinregistratie én hosting. Zo heb je direct vanaf het begin de professionele uitstraling en ben je verzekerd dat je website technisch en grafisch, altijd up-to-date is.

Waarom een website huren?

Er worden steeds meer diensten en producten gekocht op afbetaling. Auto's, fietsen, maar ook bedden en electronica. Nu is het tijd dat je ook je website kan huren. Een laag, vast maandbedrag zonder opstartkosten. Nederland kent steeds meer startende zzp'ers die direct moeten investeren om hun bedrijf presentabel te krijgen. Wij maken het makkelijker voor jou door een professionele website aan te bieden zonder dat je daar veel geld aan kwijt bent.

Plan direct een afspraak

 

Ons websitepakket voor een vast maandbedrag is flexibel en schaalbaar, zodat het kan meegroeien met uw bedrijf. Of u nu aanvullende functies wilt toevoegen, uw website wilt uitbreiden of nieuwe doelen wilt bereiken, wij passen uw website aan om aan uw veranderende behoeften te voldoen. U kunt eenvoudig upgraden of downgraden naar een ander pakket op basis van uw vereisten, zodat u altijd de controle heeft over uw online aanwezigheid.

 

Wat krijg ik voor €79,- per maand

Website voor een laag vast maandbedragVoor het website startpakket maken wij een website met tot +/- 20 vaste pagina’s zorgen wij voor het volgende:

Een goede investering in een professionele uitstraling naar buiten én je hebt meteen een betrouwbare kennispartner waarmee je kan sparren over je online vraagstukken. Wil je de betalingen liever per kwartaal of per jaar? Dat kan uiteraard ook!

Extra opties

Wil je meer dan het website startpakket? Geen probleem, wij gaan aan de slag en maken een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden zodat je niet voor verassingen komt te staan. Een aantal mogelijke opties zijn:

Extra opties

 

Extra domeinregistratie

€ 2,50 p.m.

Contactformulier

€ 7,50 p.m.

Dynamisch onderdeel, blog / nieuws sectie

€ 10,- p.m.

Exchange online mailbox (50Gb)

€ 4,- p.m.

Office 365 Business, incl. Word, Excel, Powerpoint, Outlook en mailbox (50Gb)

€ 10,- p.m.

 

Dat lijkt mij wel wat, een website voor een vast maandbedrag

Wij gaan samen het gesprek aan en gaan aan de slag en vanaf het moment dat de site live staat gaat het maandelijks opzegbare contract in.

Plan direct een afspraak

Zilveren Kruis Web Rabbitz 🥕
Symantec Web Rabbitz 🥕
Vereniging Sport en Gemeenten Web Rabbitz 🥕
Stichting Kinderen van Lamin Village Web Rabbitz 🥕
Economic Development Board Alphen Web Rabbitz 🥕
DHL Web Rabbitz 🥕
BMWT Web Rabbitz 🥕
Groothandel voor Bouw & Industrie Web Rabbitz 🥕

Copyright © 2020 Web Rabbitz Webdesign Waddinxveen. Algemene Voorwaarden Belangrijke pagina's