Zakelijke website laten maken, de basis voor jouw online uistraling

Zakelijke website laten maken, de basis voor jouw online uistraling - Web Rabbitz 🥕

Brent Verkerk 23 Sep, 2022

De online aanwezigheid van een bedrijf, ongeacht de branche, kan een enorme impact hebben op het succes ervan. Tegenwoordig realiseren sommige bedrijven zich nog steeds niet dat een meerderheid van hun klanten hun website eerst bezoeken voordat ze de aankoop doen.

Het hebben van een professionele online aanwezigheid, met name de website, kan het maken of breken om meer omzet te genereren. Dus ja, de kwaliteit van de website heeft invloed op de resultaten. Zolang je website maar past bij jouw organisatie / product of dienst die je aanbiedt.

Wij hebben meerdere bedrijven van verschillende grootte geholpen bij het maken van hun zakelijke website. In sommige gevallen aarzelen organisaties om online te gaan omdat ze de techniek niet goed begrijpen en weten hoe ze een website moeten beheren. Andere keren maken bedrijven zich zorgen over de prijs.

Het goede nieuws is dat er altijd een oplossing is die voor jou werkt, of het nu om de kosten gaat of om het beheer van jouw zakelijke website. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom het belangrijk is voor je bedrijf om een website te hebben:

Een zakelijke website draagt bij aan een betere geloofwaardigheid

Een van de belangrijkste redenen waarom je een website voor je bedrijf zou moeten hebben, is om de geloofwaardigheid van je organisatie te vergroten. De kans is groot dat er meerdere aanbieders zijn die een vergelijkbare service bieden als het jouwe. Een manier om op te vallen is door een website te hebben die er goed uitziet en die kwaliteitsinformatie duidelijk weergeeft.

Zonder een website kunnen potentiële leads de legitimiteit van jouw bedrijf in twijfel trekken. Het hebben van een website is de aangewezen kans om een geweldige eerste indruk te maken en de bezoeker het gevoel te geven dat dit een echt bedrijf is.

Door je zakelijke website heb je een betere merkbeleving

Het presenteren van jouw merk aan jouw potentiële klanten is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen. Door duidelijk vast te leggen wie je bent, wat je vertegenwoordigt en waar je voor staat, vergroot je de kans dat klanten bij jou kopen.

Dit is ook iets waarmee je je kan onderscheiden van jouw concurrenten. Zonder een website kan het een ongelooflijke uitdaging zijn om dit te doen, omdat mensen niet gemakkelijk kwaliteitsvolle en betrouwbare informatie over uw bedrijf kunnen vinden.

Je zakelijke website creëert organisch verkeer

Als je eenmaal online bent en een SEO-geoptimaliseerde website hebt, heb je een kans om hoger in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Dit betekent dat wanneer mensen op zoek zijn naar een product of dienst, de kans bestaat dat je zakelijke website hoger in de resultaten verschijnt. Uiteraard draagt het hoger in Google komen bij aan een grotere kans om verkopen te realiseren.

Tijd besparen dankzij je zakelijke website

Veel bedrijven krijgen telefoontjes van prospects of bestaande klanten die eenvoudige vragen stellen over bijvoorbeeld locatie en openingstijden. Als je een oproep mist, is de klant ontevreden. Daarnaast zorgen deze onnodige telefoontjes voor een onderbreking in de concentratie van je personeel. Een zakelijke website kan deze oproepen verminderen en de interne productiviteit verhogen. Tegelijkertijd helpt het klanten nuttige informatie te vinden zonder te hoeven bellen, wat uiteindelijk zorgt voor een algehele betere gebruikerservaring.

Responsive voordelen video tag Web Rabbitz 🥕

Responsive voordelen video tag

Brent Verkerk 11 May, 2023

Het gebruik van video's op websites is de afgelopen jaren enorm toegenomen, en het is geen verrassing waarom. Video's zijn een geweldige manier om boeiende content te leveren en de aandacht van de bezoekers vast te houden. Maar om de meeste voordelen van video's te halen, moet je ervoor zorgen dat ze op alle apparaten goed worden weergegeven. Gelukkig maakt de responsive video tag het gemakkelijker om video's op elk schermformaat te bekijken.

10 tips voor een goede zakelijke website Web Rabbitz 🥕

10 tips voor een goede zakelijke website

Brent Verkerk 3 May, 2023

Consumenten leren zichzelf online beter kennen voordat ze een aankoop doen. Daarvoor is een goed werkende en professionele website essentieel. Maar eerst moeten consumenten uw website kunnen vinden tussen talloze websites. Wanneer iemand op internet zoekt naar een nieuwe schilderklus, kiest hij eerder iemand met een professionele en goed onderhouden website. Zelfs als je zo'n professional bent, is een goede website heel moeilijk zonder Hoe zorg je ervoor dat je website goed vindbaar is en er goed uitziet? Hier zijn 10 tips.

Hoe werkt het Picture tag? Web Rabbitz 🥕

Hoe werkt het Picture tag?

Brent Verkerk 27 April, 2023

Het picture-tag is een HTML-element dat wordt gebruikt om responsieve afbeeldingen te maken op websites. Het is een relatief nieuw element dat in HTML5 is geïntroduceerd en biedt webontwikkelaars een meer geavanceerde manier om afbeeldingen op verschillende schermformaten weer te geven. In dit artikel zullen we bespreken hoe het picture-tag werkt en enkele handige tips om het meeste uit jouw afbeeldingen te halen.

Groothandel voor Bouw & Industrie Web Rabbitz 🥕
BMWT Web Rabbitz 🥕
Symantec Web Rabbitz 🥕
Vereniging Sport en Gemeenten Web Rabbitz 🥕
DHL Web Rabbitz 🥕
Stichting Kinderen van Lamin Village Web Rabbitz 🥕
Zilveren Kruis Web Rabbitz 🥕
Economic Development Board Alphen Web Rabbitz 🥕

Copyright © 2020 Web Rabbitz Webdesign Waddinxveen. Algemene Voorwaarden